Kylie Jenner opnieuw zwanger, netizens worden detectives voordat het werd aangekondigd

Kylie Jenner is naar verluidt weer zwanger, wat bevestigt wat fans al weken speculeren. De jongste zus van Kardashian-Jenner verwacht haar tweede kind met Travis Scott. De twee hebben zich de afgelopen weken herenigd voor een date na een lange scheiding; ondanks het uit elkaar gaan, werden ze ouders van Stormi Webster, die in februari 3 werd. https://www.haytheatre.com/

Maar weken voorafgaand aan het moment dat de roddelbladen het nieuws meldden, had detective Kardashian Jenner’s Instagram-feed doorzocht op aanwijzingen voor de zwangerschap. Sommige van die theorieën zijn doordrongen van discussies op Twitter en TikTok, zoals de duidelijke verschillen in de nagellak die Jenner op verschillende foto’s draagt, zoals bij het maken van een volledige lichaamsfoto, het vasthouden van een object of bij het adverteren voor een pragmatisch jackpotspel. De aanwijzingen lijken op het eerste gezicht ongeloofwaardig.

Maar het nieuws van vrijdag lijkt het denken van fans te ondersteunen, gevoed door het feit dat Jenner haar eerste zwangerschap verborgen hield tot nadat ze was bevallen, ondanks dat ze naar buiten kwam om fans te plagen met af en toe een verborgen zwangerschapsreferentie. Geruchten over zwangerschap kwamen eerder deze zomer ook naar buiten nadat Jenner wijde kleding droeg en sushi bestelde met avocado maar geen vis. De FDA adviseert zwangere mensen om geen rauwe vis te eten vanwege het risico op listeriabesmetting. situs slot terbaik

Ondanks populaire theorieën, waaronder het verspreiden op Instagram, een net tv-programma, suggereert een niet nader genoemde bron dat Jenner in het begin van de zwangerschap is – mogelijk al na 10 weken – dat de speculatie rond de foto van Jenner erg vroeg is om symptomen te vertonen. .

De nagels van Kylie Jenner spelen een sleutelrol in de speculatie dat ze zwanger is

Omdat Jenner haar nagelontwerp en -kleur vaak verandert, fungeert haar manicure, die op Instagram wordt weergegeven, als een markering van een speciale aanpassingsperiode – en wordt het een belangrijke aanwijzing voor internetspeurneuzen. Dit is wat netizens doen als ze speculeren dat Kylie Jenner weer zwanger is:

  • Op de dag van Jenner’s verjaardag, 10 augustus, kwamen haar vingernagels uit aan de basis met een felgroene punt.
  • Maar op dezelfde dag liet Jenner’s Instagram-bericht op haar hoofdfeed zien dat ze een strakke groene jurk en roze nagels droeg.
  • Fans vragen zich af of het fruit dat aan de boom erachter groeit, zelfs bloeit – clementines zijn er meestal van november tot februari.
  • Jenner plaatste later een foto van zichzelf in een strakke, felroze jurk met heldere groene teennagels. Wat lijkt te suggereren dat ze op dat moment niet zwanger was (in de veronderstelling dat ze zou proberen haar zwangerschap te verbergen voor de officiële aankondiging) of de foto’s had veranderd.
  • De volgende dag droeg ze hetzelfde jaar nagels met groene tips terwijl ze haar Instagram-verhaal uitpakte.
    Nagelkunstenaar Jenner plaatste haar foto met dezelfde roze nagels van de groene jurkfoto op 16 juni, toen Jenner niet meer in het openbaar verscheen.
  • De verschillende set nagels die op haar verjaardag werd getoond, wekte argwaan bij fans, die dachten dat ze oude foto’s van zichzelf had kunnen posten om zwangerschapssymptomen te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *