358 manchester united trøjer Gayequ

414 barcelona spillertrøje Pasqua

Manchester Unitedin entinen puolustaja Rio Ferdinand on sanonut Arsenalille, että heidän frankrig landsholdstrøje on rakennettava uudelleenrakennuksensa nuoren Bukayo Sakan ympärille, joka allekirjoitti äskettäin uuden sopimuksen.

18-vuotias houkutteli kiinnostustaan ​​Manchester Unitedistä ja Liverpoolista, kun hän teki uuden pitkäaikaisen kaupan Gunnersin kanssa, kun hän oli murtautunut ensimmäiseksi joukkueeksi johtaja Mikel Arteta.

Ferdinand on vaikuttunut Sakasta ja uskoo, että Artetan on tehtävä laitapelaajasta Emirates-stadionin keskushahmo.Hän kertoi BT Sportille: Uskon, että Arsenal tarvitsee ihmisiä, joilla on oikea asenne, oikeat hahmot ja ihmiset, jotka haluavat danmarks nye landsholdstrøje olla klubilla.

Sen jälkeen kun uutiset Sakan uudesta sopimuksesta päättyivät, hän tweettoi: ‘Lontoo on kotini.Olen ‘iloinen voidessani ilmoittaa vihdoin sopimuksen jatkamisesta.Rakastan pelaamista tässä klubissa ja odotan innolla mitä tulevaisuus omistaa.

Kova työ jatkuu, jotta voin jatkaa unelmani elämistä.Jumala on mahtava !!’ Entinen Arsenalin puolustaja Martin Keown uskoo, että Sakan on psg trøje oltava ensimmäinen monista kaupoista, koska ampujan on löydettävä ‘DNA’ ja kovuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *