291 kjøpe fotballdrakter DaisyT

333 norge drakt Delora

Harry Maguire heeft een video naar elke medewerker van Manchester United gestuurd, waarin hij hen bedankt voor hun harde werk tijdens de coronaviruscrisis en gezworen heeft ze allemaal snel te zien.De zelf borussia dortmund drakt opgenomen clip werd dinsdagavond naar alle medewerkers van de club gemaild en laat de kapitein een vrolijk bericht vanuit zijn luie stoel brengen.

De verhuizing is de nieuwste illustratie van Maguire die zijn rol als clubkapitein serieus neemt en komt nadat hij weken geleden een tournee door Old Trafford heeft gemaakt om personeel op verschillende afdelingen te ontmoeten.

Ik weet dat velen van u vanuit huis werken, wat in deze moeilijke tijd niet gemakkelijk juventus drakt is, maar ga zo door met het goede werk.Ook de mensen die vrijwilligerswerk doen voor de NHS en in hun lokale gemeenschap werken, we zijn erg trots op jullie, dus ga zo door.

Het is gewoon een grote dank van mezelf en alle spelers en de hele club.Hopelijk kunnen we snel weer normaal worden en kan iedereen terug naar zijn eigen bedrijf en kunnen we verder gaan.Voor nu is tag%

Leave a Reply

Your email address will not be published.