Условия За Използване

55 от ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, е влязъл във владение на последната стока. 8. Съгласно чл. 105 и следващите от ЗЗП Стоките имат законова гаранция за съответствието им с договора за продажба, която се изразява в обстоятелството, че Доставчикът (при останалите условия и срокове на ЗЗП) отговаря за всяка липса на съответствие на Стоките с договора за продажба, която съществува при доставянето на Стоките и се прояви до две години след доставянето им, дори и да не е знаел за несъответствието. Всички наши продукти се продават като чисто нови, всички повредени продукти се считат за повредени по време на транспорт (дори ако входящи кутии не са повредени).

Моля, дайте 10-14 дни за обработката на връщане или замяна, след като той бъде получен нашия екип на РСО. Потребителят дължи допълнително заплащане в случай, че надхвърли предвидените за Услуга Съвети за обзавеждане на дома часове на срещите с интериорен консултант – съгласно цените/условията, посочени в т. Осигуряване на плавен ход. При избрано плащане чрез потребителски кредит от Финансираща Институция, сроковете за доставка започват да текат от датата, на която Доставчикът получи писмено уведомление от Финансираща Институция, че Потребителят е одобрен за отпускане на потребителски кредит и е сключен съответен договор за потребителски кредит. В случай че някоя от Услугите има няколко модификации, са посочени цените за всяка от модификациите. В съобщението си по предходното изречение Потребителят може по свое желание да посочи и телефонен номер, на който да бъде осъществен контакт с него в случай че бъдат констатирани грешки/проблеми във връзка с плащането на Цената на Поръчката. Всички гаранционни претенции трябва да има пореден номер, издаден от нашата компания.

Всички получени заявки в рамките на промоцията от 9:00 ч. Ако не сте доволни от продуктите по каквато и да е причина, в рамките на 60 дни от датата на получаване на стоката. По този начин, вие ще имате нещо, което да се използва, докато чакате на тяхната замяна. При замяна или връщане на всички храни трябва да бъдат в оригиналната опаковка, с номер на поръчката, издаден от нашата компания, ясно маркирани от външната страна на кутията. Парцел, получени без валиден номер на поръчка, ще бъдат върнати на купувача, и на заем не ще бъде издаден. „Потребителски профил” – означава отделна част в Сайта, съдържаща информация за Потребителя, предоставена от последния при регистрацията му на Сайта. Всички такси за доставка и обработка на товари, не се възстановяват при никакви обстоятелства, освен ако това не е одобрено от отдела за връщане. Ако продуктът е повреден, бяга или погрешно изпратени, нашият отдел на РСО ще предплатена етикет за обратна доставка по електронната поща, ако е необходимо, също ще бъде подадена заявете на UPS, ние ще трябва да изчакаме, докато искът не бъде одобрена, преди да можем да обменят всеки продукт за клиентите. Ако продуктът е повреден по време на доставката, моля обърнете се към секцията на повредени стоки.

MS Teams към момента се поддържа от Internet Explorer 11, Microsoft Edge, RS2 или по-нова версия, Chrome, Firefox, and Safari 11.1 . Тарифа места вътрешен свободен HI/AK / PR 50 Канада 50 INTERNATIONAL 100 Благодаря ви много за вашата поръчка, йога цена и да се поддържа. Купувачът е отговорен за цялата возвращенную доставка деталя(И). Купувачът поема всички рискове по всякакъв начин на инсталация. 3. Доставчикът запазва правото си на едностранна промяна в Стоките и Услугите, предлагани на Сайта, техните параметри и характеристики. 1. Стоките се доставят до посочен от Потребителя адрес на територията на Република България. 00639a PayPal. След като стоката бъде изпратена, UPS или USPS автоматично могат информация за проследяване на електронна поща на вашия адрес на електронна поща. 7. Услугата Онлайн Среща за Закупуване на Кухня се предоставя безплатно от Доставчика, като в резултат на услугата Потребителят получава безплатно само заглавната страница на изготвения проект с общ изглед на проектираната кухня. 2. Услугата Онлайн Среща за Закупуване на Кухня се предоставя с цел информираност за Потребителя и съдействие при закупуване на кухненско оборудване чрез Електронния магазин.

Ако сте харесали това публикуване и бихте искали да получите допълнителни факти, отнасящи се до изискани бижута любезно, разгледайте нашата уеб страница.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *